Bedrijfswagens en fiscaliteit

Exclusief voor leden
28/11/2019

Het is chaos in autoland. Niet alleen op de weg, maar vanaf 2020 ook nog eens in de boekhouding. Vanaf 2020 krijgen we voor praktisch élke auto een ander aftrekpercentage, moet de factuur van de tankkaart ook per wagen worden opgesplitst, zitten we met het concept van Valse hybrides waarbij de CO2-uitstoot van bepaalde wagens niet meer mag gebruikt worden en er een andere CO2-uitstoot moet genomen worden, om nog maar te zwijgen van de CO2-uitstoten zelf. Geraakt u er nog wijs uit? NEDC, WLTP, RDE etc... allemaal termen waar een jaar geleden niemand van gehoord had, en waar nu een aankoop van een wagen soms door wordt tegengehouden.

Naast een diepgaande bespreking van al deze topics, gaan we daarna dieper in op de alternatieven. Zijn er zinvolle alternatieven, waarbij we niet naar de CO2-uitstoot moeten kijken? Kunnen we in de plaats een lichte vrachtwagen kopen, dat zijn tegenwoordig ook luxueuze voertuigen. En hoe zit het met de motorfietsen? Fietsen? Tot slot bekijken we de mogelijkheden als we de personenwagen helemaal beu zijn, en hem graag willen inruilen. Vergoedingen woon-werkverkeer, de cash-for-car regeling, het mobiliteitsbudget etc.

Bedrijfswagens en fiscaliteit
Van
tot
Roel Van Hemelen
't Waaihof
Graaf de Smet de Naeyerlaan 18, 8500 Kortrijk
Inbegrepen
€0.00
€0.00

U krijgt een attest permanente vorming conform de vereisten van de beroepsorganisaties voor de daadwerkelijk gekeken tijd, afgerond naar het bovenste kwartier.

Word vandaag nog BAB lid

BAB Kortrijk stelt zich, als beroepsvereniging tot doel om de beroepsbelangen van haar leden te beschermen en te bevorderen, dit met inachtname van de eisen inzake beroepsbekwaamheid, onafhankelijkheid waardigheid en rechtschapenheid.
  • Netwerking & kennisdeling
  • Kwalitatieve en gevarieerde sessies 
  • Ad hoc inspelen op de actualiteit
  • Een unieke samenwerking met VABF Gent
  • Subsidieerbaar via de KMO-portefeuille

Lid worden of ontdek meer over onze organisatie

BAB Kortrijk

President Kennedypark 31A
8500 Kortrijk

secretaris@babkortrijk.be
KBO 0414.183.763
KMO-port: DV.O110228