Bepaling van de grootte van een vennootschap: vennootschaprechtelijk, boekhoudkundig en fiscaal - Yves Verdingh (VABF)

18/06/2022

Omwille van de vele fiscale voordelen die voorbehouden zijn aan kleine vennootschappen is een juiste bepaling van de grootte van een vennootschap van groot belang. Tijdens deze uiteenzetting wordt uitgebreid stilgestaan bij de vennootschapsrechtelijke, boekhoudkundige en fiscale aandachtspunten voor de bepaling van de grootte van een vennootschap. Zo komen onder meer aan bod de begrippen verbondenheid, controle en consortium, hoe en wanneer de grensbedragen berekend moeten worden en de fiscale voordelen voor kleine vennootschappen. De theorie wordt toegelicht aan de hand van concrete praktijkgevallen uit  de adviezen van de CBN, rechtspraak en fiscale rulings. 

Bepaling van de grootte van een vennootschap
Van
tot
Aual Schaubroeck
Steenweg Deinze 154
9810 Nazareth
Inbegrepen
€0.00
(
€160.00
voor niet-leden)

U krijgt een attest permanente vorming conform de vereisten van de beroepsorganisaties voor de daadwerkelijk gekeken tijd, afgerond naar het bovenste kwartier.

KMO portefeuille

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw).

Inschrijven voor Bepaling van de grootte van een vennootschap: vennootschaprechtelijk, boekhoudkundig en fiscaal - Yves Verdingh (VABF)

Je moet inloggen om te kunnen inschrijven.

Ik wil inloggen

BAB Kortrijk

President Kennedypark 31A
8500 Kortrijk

secretaris@babkortrijk.be
KBO 0414.183.763
KMO-port: DV.O110228