De meest gemaakte fouten bij internationale handel bij KMO's en zelfstandigen - Claire Verstraete (BAB)

29/09/2022

Zelden beperken bedrijven zich tot de Belgische markt.  Wereldwijd worden ondernemingen toegevoegd aan de klantendatabase.  Het speelterrein wordt uitgebreid tot de Europese lidstaten en ver erbuiten.  BTW staat dit geenszins in de weg, maar legt wel een strikte set regels op.  Regels die het verschil maken tussen toepassing van vrijstellingen indien alles verloopt zoals opgelegd en navordering van btw, boetes en interesten bij overtredingen.  Tijdens deze sessie geven we een overzicht van de veel voorkomende fouten in de internationale handel voor de KMO’s en vooral hoe deze vermeden kunnen worden.

De meest gemaakte fouten bij internationale handel bij KMO's en zelfstandigen
Van
tot
IBIS Styles Kortrijk EXPO
President Kennedypark 1
8500 Kortrijk
Inbegrepen
€0.00
(
€160.00
voor niet-leden)

U krijgt een attest permanente vorming conform de vereisten van de beroepsorganisaties voor de daadwerkelijk gekeken tijd, afgerond naar het bovenste kwartier.

Bekijk

KMO portefeuille

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw).

Inschrijven voor De meest gemaakte fouten bij internationale handel bij KMO's en zelfstandigen - Claire Verstraete (BAB)

Je moet inloggen om te kunnen inschrijven.

Ik wil inloggen

BAB Kortrijk

President Kennedypark 31A
8500 Kortrijk

secretaris@babkortrijk.be
KBO 0414.183.763
KMO-port: DV.O110228