Wat bij ziekte of overlijden van de ondernemer? (BAB Kortrijk)

25/04/2024

Een ondernemer stopt zijn hart, ziel én veel energie in zijn/haar bedrijf. Het navigeren van dit bedrijf tussen de vele uitdagingen en crisissen behoort tot de kerntaak van de ondernemer. Maar dat de ondernemer zelf een grote risicofactor voor het bedrijf is, wordt vaak het uit oog verloren. Het plots wegvallen van de bedrijfsleider door een ongeval, ziekte of overlijden kan nochtans heel verregaande gevolgen hebben voor het bedrijf en de familie. Hiervoor een gepast plan hebben is dan ook geen overbodige luxe.

Tijdens dit seminarie brengt Mr. Olivier De Keukelaere deze risico’s in kaart. Voor elk van deze risico’s reikt hij praktische oplossingen aan, die bij voorkeur eenvoudig, flexibel en niet duur zijn.

Bij dit alles licht Mr. Olivier De Keukelaere toe hoe verschillend de aanpak is voor een eenmanszaak, voor een jonge KMO en voor een uit de kluiten gewassen familiebedrijf.

Wat bij ziekte of overlijden van de ondernemer?
Van
tot
IBIS Styles Kortrijk EXPO
President Kennedypark 1
8500 Kortrijk
Inbegrepen
€0.00
(
€175.00
voor niet-leden)

U krijgt een attest permanente vorming conform de vereisten van de beroepsorganisaties voor de daadwerkelijk gekeken tijd, afgerond naar het bovenste kwartier.

Kijk live

KMO portefeuille

Door gebruik te maken van de KMO portefeuille kunt u een subsidie ontvangen van 30% (kleine ondernemingen) of 20% (middelgrote ondernemingen) op de deelnameprijs (exclusief btw).

Inschrijven voor Wat bij ziekte of overlijden van de ondernemer? (BAB Kortrijk)

Je moet inloggen om te kunnen inschrijven.

Ik wil inloggen

BAB Kortrijk

President Kennedypark 31A
8500 Kortrijk
 

0492 44 12 25
secretaris@babkortrijk.be

RPR BE0414.183.763 Gent, afd. Kortrijk
IBAN BE42 2850 2034 3454 | BIC KRED BEBB

Erkend vormingsoperator ITAA
Erkenningsnummer KMO portefeuille DV.O102197