Liber Amicorum Johan De Leenheer

Bestel nu voordelig het boek ‘Bedankt voor het vertrouwen’

Is het vrije beroep te vatten in een definitie? Zijn onze Ordes en Instituten 21e eeuw proof? Welke invloed gaat Europa hebben op onze beroepen? 23 auteurs fileren elk vanuit hun expertise een aantal topics en geven hun blik op de toekomst van het vrije beroep.

Onder andere Koen Geens (minister van Justitie) en Kris Peeters (minister van Werk en Economie), Ivan Verougstraete (voormalig Hof van Cassatie-voorzitter), Bernard Tilleman (Decaan Rechtsfaculteit KULeuven) en Jan Sap (Secretaris-Generaal van de Federatie Vrije Beroepen) brengen met dit Liber Amicorum hulde aan Johan De Leenheer. Op 1 maart 2016 geeft hij de fakkel van het voorzitterschap van de Federatie Vrije Beroepen door. Op vraag van Johan werd dit boek geen terugblik, wel een positieve blik op de toekomst van het vrije beroep. Het boek is geïllustreerd met prachtige foto’s van vrije beroepers door de lens van topfotograaf Gert Verbelen.

Bestelt u voor 8 februari, dan wordt uw naam opgenomen in het boek als teken van appreciatie voor onze voorzitter, en betaalt u slechts 55 euro in plaats van 65 euro.

Bestel hier het boek.

BAB Kortrijk

President Kennedypark 31A
8500 Kortrijk

secretaris@babkortrijk.be
KBO 0414.183.763
KMO-port: DV.O110228